- Andrzejki
- Mikołajki
- Obiady Świąteczne
- Urodziny, Imieniny, Chrzty, Wesela, Pierwsze Komunie
- Spotkania firmowe
- wszelkie inne imprezy / spotkania na życzenie klientów
Nowa Polska Restauracja w Nottingham!
207 Radford Road
Hyson Green
Nottingham
NG7 5GT
Godziny otwarcia:
wtorek - niedziela 14:00 - 22.00
OFERTA:
Przykładowe przystawki :
- Pasztet na dziko z grzanką i żurawina
- Grilowany oscypek z żurawiną
- Tradycyjny śledzik podawany na góralski sposób
- Tatar z cebulką , ogórkiem i jajkiem
- Tymbaliki z warzywami i kurczakiem
Przykładowe zupy :
- Kwaśnica z wędzonym boczkiem
- Żurek śląski z kiełbasą i jajkiem
- Barszcz czerwony z uszkami lub krokietem
- Zupa gulaszowa z ostrą papryką i wołowiną
- Flaki wołowe
Przykładowe Dania Główne:
- Golonka pieczona w piwie
- Schab w białym winie podawany na sposób góralski
- Polędwiczki wieprzowe z burbonem i borowikami
- Pierś z kurczaka z fetą i oliwkami
- Półmisek mięs grillowanych według szefa
Polecamy również :
- Dania z Ryb
- Desery
- Napoje gorące i zimne
- "Coś na rozgrzanie" (Bogaty wybór polskich alkoholi)
- Piwo grzane z korzeniami
- Herbata góralska (z wódką)
W "Karczmie Pod Zbójem" poczujesz się jak wdomu,
gwarantujemy miłą atmosferę oraz góralskie przysmaki prosto z Polski.
Kuchnia Polska? W Karczmie Pod Zbójem? TAK! Wyjątkowy klimat, dobra muzyka i to co najlepsze: polska zdrowa kuchnia w znakomitym wydaniu! Smaczne jak u Mamy...
witam. poszukuję pracy jako kelner lub pomoc kuchenna...w Polsce przcowałem przez 9 lat jako kelner...mam duże doświadczenie. doskonale dekoruję stoły i salę na różne okazje pozdrawiam robert
Jedzenie,to chyba zależy co komu smakuje? w Zbóju uwielbiam wino grzane -polecam,a jeśli chodzi o obsługę-jest jak najbardziej profesjonalna i miła...a bywałam tam nie tylko z okazji kameralnych wyjść,ale także z okazji np. Andrzejek.Zeszłoroczne andrzejki były rewelacyjne i to za niską cenę,do dziś je wspominamy ze znajomymi,z którymi wtedy się wybraliśmy.Pozdrawiam załogę Zbója:)
Rewelacyjne jedzenie. Bardzo smaczne i nie drogie, a do tego porcje jakie tam serwują zadowolą nawet największych obżarciuchów.
Na szczególne polecenie zasługuje grzane piwko i to co lubię najbardziej pierogi ruskie. Jestem smakoszem tego dania i jadam pierogi wszędzie gdzie tylko jest to możliwe. Do niedawna myślałem, że najlepsze pierogi ruskie serwują we Wrocławiu na ul Piłsudskiego. Po wizycie w Zbóju mój ranking uległ zmianie. Teraz to pierogi z Karczmy Pod Zbójem są na jego szczycie.
Serdecznie wszystkim polecam
Wysłany: 2010-06-20, 17:44 Polecam po raz kolejny...
Polecam ponownie uslugi restauracji Karczma Pod Zbojem.
Wiele sie zmienilo, na lepsze... ciekawe i przyjazne dekoracje, po prostu widzi sie i czuje prawdziwy zbojecki klimat.
Jedzenie? Malo ktory restaurator wie, jaka jest prawidlowa receptura takiej potrawy jak Zurek. W Karczmie Pod Zbojem mozna wlasnie delektowac sie prawdziwym i smacznym Zurkiem, takim, jaki jest wlasciwy Zurek z chrzanem i z dodadtkami.
Pozostale potrawy? Smaczne, pod wzgledem jakosci nic sie nie popsulo, wiec polecam ten lokal ponownie. Cenowo - ceny bardzo atrakcyjne.
Fajna muzyka, TV, malowanki dla dzieci - warto sie wybrac cala rodzina...